MultiComin ratkaisut

MultiCom hallitsee tiedon koko elinkaaren. Pitkä kokemus tietointensiivisten organisaatioiden tallennus- ja varmistusympäristöistä on syventänyt MultiComin omaa erityisosaamista. Arvostamme yrityksen olemassa olevia ratkaisuja ja niiden maksimaalista hyödyntämistä. Rakennamme osaamisverkkomme kanssa tiedon tallentamiseen, saatavuuteen, arkistointiin ja varmistamiseen kokonaisuuksia, jotka toimivat.

Paras ja kustannustehokkain varmistusratkaisu on aina yksilöllinen kokonaisuus, jonka lähtökohtana tulee olla tiedon luokitus, palautettavuus ja käytettävissä olevat resurssit ja aika. Tyypillisiä määreitä tavoiteltavalle turvatasolle ovat RPO* ja RTO** sekä omasta toimintaympäristöstä tulevat vaateet.

Lue lisää >

MultiCom esittelee uuden tavan hoitaa varmistukset ja palautukset ja tarjoaa neljännesvuosisadan kokemuksensa varmistusten hoivapalveluna asiakkaitten käyttöön. Varmistusten ja palautusten hankaluudet voi nyt huoletta jättää MultiComin hoivapalvelun hoidettavaksi. Kiinteällä kuukausimaksulla, ei erillisiä aloituskuluja.

Lue lisää >

Viisas ratkaisu – isot säästöt

Lue lisää >

MultiCom on suomalainen eturivin asiantuntija- ja palveluyritys, joka on erikoistunut asiakas-lähtöisiin tiedon turvaamisen ratkaisuihin. Varmistus- ja digitaaliset arkistointijärjestelmät ovat olleet yrityksen keskeisintä osaamisaluetta jo neljännesvuosisadan ajan.

Lue lisää >

varmistustenhoivapalvelulite

MultiCom esittelee uuden tavan varmistusten ja palautusten hoitamiseen ja tarjoaa neljännesvuosisadan kokemuksensa varmistusten hoivapalveluna asiakkaitten käyttöön. Varmistusten seurannan ja haluttaessa myös satunnaiset operaatiot voi nyt huoletta jättää MultiComin palvelun hoidettavaksi.

Lue lisää >

tallennustukipalvelu

Tieto on yrityksen tärkeimpiä pääomia, mutta sen suojaamiseen ei vieläkään kiinnitetä riittävästi huomiota ennen kuin katastrofi tapahtuu. Hädän hetkellä ei ole enää varaa harjoitella saatikka tehdä vääriä asioita, joilla aiheutetaan vielä suurempia vahinkoja.

Lue lisää >

ymparistonkartoitus

MultiComin palvelutarjontaan kuuluu myös asiakkaan tallennusympäristön kartoitus. Siitä saadaan toimittajariippumaton raportti, joka sisältää sekä kattavan kuvauksen tallennus- ja varmistusympäristöstä että havainnot mahdollisista kehityskohteista ja/tai riskeistä.

Lue lisää >