Asiakaspalautteita

"MultiCom edustaa varmistusjärjestelmien ja -tuotannon osalta alan parasta asiantuntemusta. Olemme tehneet MultiComin kanssa laaja-alaista yhteistyötä jo yli 25 vuotta. MultiComin toiminta on aina ollut erittäin asiantuntevaa ja joustavaa. MultiCom ymmärtää hyvin ison palveluntuottajan toimintaympäristöä ja teknologiaa ja pystyy omalla erikoisosaamisellaan tuottamaan selkeää lisäarvoa."

Arto Silvola, Tieto Oyj


”Mikäli haluatte joustavaa ja asiantuntevaa palvelua, on MultiCom teille oikea kumppani. Multicom tietää, mitä se tekee. Laatu on taattua!”

Jarno Seilola, CommVault


“MultiCom on todistanut yhteistyömme aikana, että yksi heidän ehdottomista vahvuuksistaan on äärimmäisen vankka asiantuntijuus. Meille IBM:llä on tärkeää, että kumppanimme haluavat aidosti auttaa asiakkaitaan ja että he panostavat huippuosaamiseen. MultiCom tekee mielestäni juuri tätä. MultiCom on toimittanut ja toteuttanut asiakkailleen useita IBM:n järjestelmiin pohjautuvia ratkaisuja ja rakentanut asiakkaan tarpeisiin sopivia kokonaisuuksia, jotta tiedosta saadaan paras mahdollinen hyöty irti.”

Pekko Päivärinta, IBM Finland


”Multicom Software on meidän kumppanimme varmistuksissa ja heidän kunniakseen täytyy todeta, että meidän yleensä erittäin kriittiset asiantuntijatkaan eivät ole löytäneet valittamista tästä varmistuspalvelusta.”

Marko Kallio, Kaisanet


”Piti vielä mainita, että paljon kiitoksia proaktiivisuudesta tässä asiassa!”

Johanna Pakkanen, Kemira Oyj


”During our transfer period we needed hands on help to keep the backup environment up & running, which MultiCom provided.”

Pasi Kotiranta, Sulzer Oy


"MultiComissa on hyvä palveluasenne, Kiitos!"

Kari Katainen, OP-Palvelut Oy


“MultiComin kanssa oli sovittu hinta asiantuntijatyölle, minkä työmääräarvio oli aluksi haastava. Mutta homma hoituikin sovittua työmäärää ja aikataulua nopeammin. MultiCom ilmoitti oma-aloitteisesti pudottavansa veloitusta alaspäin sovitusta. Taisin törmätä tällaiseen ekan kerran ikinä. Taidan poikkeuksellisesti hakea kahvia alakerrasta.”

Risto Koistinen, OP-Palvelut Oy