Muut dokumentit

DOC ja MultiCom syvälliseen yhteistyöhön

Multicom Software Oy ja Digital Office Company Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, jolla yhtiöt ryhtyvät syvälliseen kaupalliseen ja tekniseen yhteistyöhön sekä omistuksellisiin järjestelyihin.

MultiCom on keskittynyt 30 vuotta liiketoiminnassaan tiedon varmistamisen ja pitkäaikaistallentamisen ratkaisujen sekä palvelujen tuottamiseen.

DOC on vuonna 1996 perustettu kotimainen yritys, joka tarjoaa nykyaikaisia tiedonhallinnan ratkaisuja eri kokoisille organisaatioille.

Yhtiöillä on toimipisteet Espoossa, Hämeenlinnassa, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Palveluja toimitetaan koko maahan ja etähallintavälinein myös Suomessa toimivien yritysten kansainvälisiin toimintoihin. Yhtiöillä on yhteensä yli 40 erittäin asiantuntevaa henkilöä palveluksessaan. Teknologiakumppaneitamme ovat Aparavi, Cohesity, Commvault, DellEMC, Fujitsu, Hitachi Vantara, HP, IBM, M-Files, Novastor, Oracle, Veritas ja Xerox.

Yhteistyön myötä pystymme tarjoamaan asiakkaille laajempia palveluita ja ratkaisuja voimakkaasti kehittyvän digitaalisen informaation maailmassa. Vaalimme toteutuksissamme tärkeän tiedon saatavuutta, digitalisointia, suojaamista, eheyttä, tallentamisen ekologisuutta sekä kasvaviin cyber-uhkiin varautumista ja niistä selviytymistä. ICT:n globalisoitumisen ja toimintaympäristöjen monimuotoistumisen myötä parhaiden ratkaisujen ja palvelujen tuottaminen vaatii jatkuvaa kehittymistä, johon tämä uusi yhteistyö antaa erinomaisen perustan.

Timo Danilotschkin on nimitetty DOC:n toimitusjohtajaksi 15.10.2021 alkaen, mutta jatkaa myös Multicomin toimitusjohtajana. Yhtiöiden hallitukset toimivat kollektiivisesti yhteisesti sovittujen periaatteiden mukaisesti ja yhtiöille muodostetaan yksi yhteinen johtoryhmä.