Multicomin kumppanit

MultiCom on valinnut maailmalta parhaat yhteistyökumppanit toimittaakseen asiakkailleen toimivia ja luotettavia järjestelmäratkaisuja.

Paina kumppanin kuvaketta lukeaksesi kumppanista ja yhteistyöstä MultiComin kanssa.

Aparavi

Aparavi Active Archive, tiedon pitkäaikaistallentamiseen moderneissa monipilviarkkitehtuureissa. Aparavi ratkaisee kaikenkokoisten organisaatioiden tietojen suojaamistarpeen niin omissa tiloissa kuin eri pilvipalveluissakin. Se haastaa olemassa olevien perinteisten ratkaisujen kulurakenteet, toimittajasidonnaisuudet ja kompleksisuuden.
Gartner Group on valinnut vuonna 2018 Aparavin ”Cool Vendor” – raporttiin mielenkiintoisena ja innovatiivisena yrityksenä.

https://www.aparavi.com/

Cohesity

Cohesityn sovelluspohjainen web-scale alusta, jolla yhdistetään kaikki ns. ’secondary storage’ -tarpeet yhtenäiseen taloudelliseen ratkaisuun. Cohesityssä voi yhdistää tiedon suojauksen, tiedostojen ja objektien tallennuspalvelut sekä luoda tuotantoympäristöstä nopeasti testi- ja kehitysympäristöt. Cohesitylle tallennettua tietoa voidaan hyödyntää tiedon etsimiseen ja analysointiin.
Asiakkaat ovat valinneet Cohesityn tallennusteknologian vuonna 2018 Gartnerin Peer Insights –listan kärkeen.

http://www.cohesity.com/


Commvault

Commvault on valittu jo seitsemänä peräkkäisenä vuonna maailman johtavaksi varmistusratkaisujen toimittajaksi (Gartnerin ”Magic Quadrant for Data Center Backup and Recovery Software”). Merkittävä ero kilpailijoihin on täysi integraatio: arkistointi, varmistukset tai varmistusten tehokas hyödyntäminen täysin uusiin tarkoituksiin (esim. testi, kehitys ja laadunvalvonta).

MultiCom Software on ainoa korkeimmalle tasolle sertifioitu Commvault-osaaja Suomessa (Service Advantage +) ja pystyy toteuttamaan asiakkaalle parhaiten optimoidut ja kustannustehokkaat Commvault-ratkaisut.

Case Study: MultiCom Software

https://www.commvault.com/

Dell EMC

Dell EMC on maailman suurin tallennus- ja tietojenhallintayritys. Dell EMC kumppaninaan MultiCom Software on keskittynyt asiakkaiden liiketoiminnan tärkeimmän voimavaran – tiedon – varmistamiseen, pitkäaikaistallennukseen ja arkistointiin.
MultiComin tiedon kartoituspalvelun avulla voidaan valita oikeat Dell EMC -ratkaisut asiakkaan ympäristöön.

https://www.dellemc.com


Fujitsu

Fujitsu Finland Oy on 1935 perustetun japanilaisen Fujitsun tytäryhtiö Suomessa. Suomen Fujitsu kuuluu Nordic countries -alueeseen (Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska ja Baltian maat), jossa työskentelee yli 4500 työntekijää, näistä 2600 Suomessa.)

Fujitsun globaali visio on Human Centric Intelligent Society, ihmiskeskeinen älykäs yhteiskunta, jonka tarkoituksena on pyrkimys parempaan ja kestävämpään yhteiskuntaan tietotekniikan avulla.

MultiCom asiantuntijana on keskittynyt kokonaistoimitusten ja konsultoinnin lisäksi muutoksenhallintaan. Eri projekteissa, joissa muutoksenhallinta on ollut keskeisessä asemassa, MultiComille on kertynyt kokemusta konesalien infrastruktuureista (palvelimet ja tallennusjärjestelmät) ja ohjelmistoista.

http://www.fujitsu.com/global/products/computing/

Hitachi Vantara

Hitachi Vantara on osa Hitachi-konsernia ja merkittävä IT-sektorin ratkaisutoimittaja, joka on keskittynyt mm. tallennus- ja ohjelmistoratkaisuihin.
MultiCom Software, pitkäaikaisena Hitachi Vantaran luottokumppanina Suomessa tiedon suojaamisen ja arkistoinnin ratkaisutoimituksissa, on toteuttanut ja tukenut lukuisia Hitachi Vantaran asiakkaiden projekteja, joissa on esimerkiksi tehty vaativia laitteisto- tai ohjelmistomigraatioita.

https://www.hitachivantara.com/en-us/home.html


IBM

International Business Machines (IBM) on maailman tunnetuin teknologiayritys, joka toimittaa ratkaisuja lähes kaikille tietojenkäsittelyn osa-alueille.

MultiCom Software on IBM:n partneri, joka on keskittynyt tiedon arkistointi-, (pitkäaikais)tallennus- ja varmistusratkaisuihin, ja on toimittanut lukuisia enterprise-tason nauha- ja varmistusratkaisuja.

https://www.ibm.com/storage

NovaStor

NovaStor on varmistusohjelmistoihin keskittynyt sovellustoimittaja, jonka ratkaisut ovat luotettavia ja toimivia varmistusratkaisuja korkeankäytettävyyden IT-ympäristöihin.
MultiCom on keskittynyt NovaStorin DataCenter -ohjelmistoon, jolla suurimmat palveluntuottajat voivat tarjota omaa varmistuspalveluaan. NovaStor DataCenter skaalautuu myös pienempien yritysten tarpeisiin. Se on parhaimmillaan varsinkin virtualisoitujen ympäristöjen suojaamisessa, fyysisiäkään palvelimia unohtamatta. Joustavan hinnoittelun ansiosta ratkaisulla voidaan vastata kunkin asiakkaan tarpeisiin toiminnallisuudesta tinkimättä.

http://www.novastor.com/en/software/data-center-backup


Oracle

Oracle on maailman johtava integroitujen ohjelmistojen, tietokantojen ja IT-tuotantoalustojen toimittaja. Oracle tarjoaa palveluja pilvestä sekä toimittaa ratkaisuja kumppaneille ja asiakkaiden omiin konesaleihin.

MultiCom Software on ollut Suomessa yli 25 vuotta Oraclen kumppanina erityisesti Storagetek-nauhateknologiaan perustuvissa ratkaisuissa ja sillä on pohjoismaiden korkein kumppanivaltuutus Oraclen Storagetek-tuotelinjaan. MultiCom on toimittanut lähes kaikki Suomeen myydyt enterprise-tason nauhakirjastokokonaisuudet. Nauhateknologian lisäksi MultiCom on keskittynyt Oraclen pitkäaikaistallennusratkaisujen järjestelmätoimituksiin.

MultiCom jälleenmyy myös Oraclen ACS (Advanced Consultancy Services) -palveluita ja täydentää niitä omalla, paikallisella asiantuntemuksellaan.

https://www.oracle.com/storage/tape-storage/index.html

Veritas

Veritas on johtavia tiedon suojaukseen ja pitkäaikaistallennukseen keskittyviä yrityksiä.
Useiden asiakasprojektien toteuttajana MultiComilla on pitkäaikainen kokemus Veritaksen tuotteista.

https://www.veritas.com/