Aparavi avustaa yrityksiä tiedon pitkäaikaistallentamisen haasteissa nykyaikaisissa monipilviarkkitehtuureissa. Aparavin SaaS -alusta ratkaisee kaikenkokoisten organisaatioiden tietojen suojaamistarpeen sekä omissa tiloissa että eri pilvipalveluissa. Se haastaa olemassa olevien perinteisten ratkaisujen kulurakenteet, toimittajasidonnaisuudet ja kompleksisuuden.

Yritysten tallennusarkkitehtuuri on kehittynyt valtavasti. Pilvipalvelujen kasvun ja niiden kehittymisen myötä yritysten tiedot ovat hajautuneet eri palveluntarjoajille. Tiedon tallennus- ja suojaamisteknologiat puolestaan eivät ole kehittyneet samaa tahtia. Aparavi on luonut juuri tähän, monen pilven kompleksisuuteen suunnatun ratkaisun, jolla yritykset voivat suojata tietonsa niiden tallennuspaikasta riippumatta helposti ja edullisesti.

Aparavin täysin uudentyyppinen Saas –ratkaisu on helppo ja nopea asentaa. Se voidaan mukauttaa yrityksen jo käytössä olevaan jatkuvuussuunnitelmaan. Ratkaisu helpottaa tallennetun tiedon siirtämistä eri pilvipalveluiden välillä. Aparavi siivoaa automaattisesti tarpeettomat kopiot tiedon elinkaaren määritysten mukaisesti, säästäen tallennuskustannuksia.

Tiedon varmistamiseen tarvitaan nykyaikaisia ratkaisuja. Koska pilvipalvelujen käyttö on entistä halvempaa, yritykset haluavat yhä enemmän käyttää niitä tietojensa pitkäaikaistallennukseen. Aparavilla voi hyödyntää mieleisiään pilvipalveluja mahdollisimman kustannustehokkaasti.

MultiCom edustaa Aparavin tuotteita Suomessa.

https://www.aparavi.com/