Asiantuntijapalvelut

MultiCom on suomalainen eturivin asiantuntija- ja palveluyritys, joka on erikoistunut asiakaslähtöisiin tiedon turvaamisen ratkaisuihin. Varmistus- ja digitaaliset arkistointijärjestelmät ovat olleet yrityksen keskeisintä osaamisaluetta jo neljännesvuosisadan ajan.

Tiedon analysointipalvelut

Miksi varmistukset eivät onnistu? Miksi niiden aikaikkuna ei riitä? Varmistetaanko kaikki tarpeellinen vai onko mukana turhaa, vuosien varrella kertynyttä kuormaa? Saadaanko oleelliset tiedot palautettua tarvittaessa ja kuinka kauan palautus kestää? Onko verkossa jokin pullonkaula? Ovatko varmistamisen ja pitkäaikaistallennuksen suunnitelmat ja arkkitehtuuri ajan tasalla? Onko data oikeassa paikassa? Pilviä taivaanrannalla vai oma pilvipalvelu?

MultiComin analysointipalvelu auttaa kartoittamaan varmistusten tilanteen ja etsimään joustavimmat ratkaisut. Jos taas mietit pilvipalveluja pitkäaikaistalletuskohteeksi tai varmistusmediaksi, käytä MultiComin asiantuntijoita evaluoimaan, miten ja mihin aiot pilvipalveluja käyttää, miten tietosi ovat pilvikäytössä turvassa, miten tietoja palautetaan ja miten olet varautunut palvelun epäjatkuvuuteen.

Etävalvonta ja -hallinta

Omat resurssimme eivät riitä, tarvitsisimme ammattilaisen huolehtimaan varmistusten valvonnasta ja palautuksista. Meillä puolestaan on vanha mutta kriittinen palvelin, jonka käyttöjärjestelmään ei löydy enää osaajia.

MultiComin kokeneet asiantuntijat tietävät ja osaavat sekä erilaiset käyttöympäristöt että haluttaessa myös etävalvonnan ja -hallinnan. Ekspertit selviävät usein kiperienkin tilanteiden tapahtumaketjusta loppukäyttäjille näkymättömästi.

Konversiot, migraatiot, testaukset, laitteistojen asennus ja purku

Data on väärällä medialla. Datan migraatio edessä, muttei resursseja käytettävissä. Vanhoilta nauhoilta tarvitaan tietoja, joita ei saada enää nykyisellä laitteistolla luettua. Konesalimuutos käsillä, muttei osaamista nauharobotin siirtoon. Miten purku ja uudelleenkasaus tulee toteuttaa? Entä millaisissa osissa laitteita voidaan siirtää ja millä välineillä? Milloin palautusten onnistumista on viimeksi testattu?

MultiComin kokenut asiantuntijatiimi on oikea valinta herkkien laitteiden siirtoihin. MultiComilta saa avun myös asennuksiin, konversioihin ja migraatioprojekteihin.

Dokumentointi

Dokumentointi unohtunut?

MultiCom tekee palvelulle ulkopuolisen arvioinnin ja auttaa havaitsemaan ohjeistettavat asiat.

Joustava hinnoittelu

Onko viikkojen tai kuukausien projektipaketti aina tarpeellinen yhden asian hoitamiseen?

MultiComilta saa aina tarkoitukseen sopivan tunti-, päivä- tai urakkahinnan. Pyydä tarjous!

> Lataa PDF-esite