Virtuaalivarmistamisesta

Varmistusympäristöä voi hyödyntää yrityksen kaiken tiedon hallintaan sekä liiketoiminnan jatkuvuuden varmistamiseen. Virtuaaliympäristöjen varmistamisen yleistyttyä niiden varmistamiseen keskittyneiden ratkaisujen rinnalla voi varmistukset hoitaa helposti myös ns. perinteisillä varmistusratkaisuilla. Varmistamisen lisäksi niillä on mahdollista myös siirtää työkuormia virtuaalisointialustalta toiselle tai vaikka julkiseen pilveen, käyttäjäystävällisesti. Toisaalta taas pilvessä olevan työkuorman voi varmistaa ja palauttaa omaan virtuaaliympäristöön tai toiselle pilvitoimijalle.

Yhdistämällä levyjärjestelmän snapshot -toiminnallisuuden virtuaalivarmistuksiin saa koko varmistuskuorman siirrettyä pois tuotantojärjestelmiltä. Myös isojen kokonaisuuksien palauttaminen tuotantoalustalle onnistuu tällöin minuuteissa ilman tiedonsiirron odottelua.

MultiComilta saa ratkaisut niin omiin virtuaalisointialustoihin, kuten VMware, Microsoft Hyper-V, Citrix XEN, Nutanix Acropolis, Red Hat Enterprise, Oracle VM, KVM, Docker, Huawei FusionCompute, Solaris Zones, IBM LPAR/WPAR ja OpenStack, kuin julkisten alustojen, kuten Amazon (AWS), Google ja Microsoft Azure -kuormien suojaamiseen.

> Lataa PDF-esite