Virtuaalivarmistamisesta

Virtuaaliympäristöjen varmistamisen tulisi nykyään olla jo perustoiminto. Kun virtuaalisointi yleistyi, se poiki useita vain virtuaalisten ympäristöjen varmistamiseen keskittyneitä ratkaisuja. Nykyään virtuaalisten ympäristöjen varmistaminen onnistuu kuitenkin helposti myös ns. perinteisillä varmistusratkaisuilla. Samalla useat niistä mahdollistavat myös työmäärien siirrot virtualisointialustalta toiselle tai vaihtoehtoisesti esim. julkiseen pilveen, käyttäjäystävällisesti. Vastaavasti voi varmistaa pilvessä olevan työmäärän ja palauttaa sen omaan virtuaaliympäristöön tai toiselle pilvitoimijalle. Näin varmistusympäristöä voi hyödyntää yrityksen tärkeimmän voimavaran eli tiedon hallintaan ja varautua erityyppisiin liiketoiminnan jatkuvuusongelmiin.

MultiComilta saa ratkaisut niin omiin virtuaalisointialustoihin, kuten VMware, Microsoft Hyper-V, Citrix XEN, Nutanix Acropolis, Red Hat Enterprise, Oracle VM, KVM, Docker, Huawei FusionCompute, Solaris Zones, IBM LPAR/WPAR ja OpenStack, kuin julkisten alustojen, kuten Amazon (AWS), Google ja Microsoft Azure -kuormien suojaamiseen.

Yhdistämällä levyjärjestelmän snapshot -toiminnallisuuden virtuaalivarmistuksiin saa koko varmistuskuorman siirrettyä pois tuotantojärjestelmiltä. Myös isojen kokonaisuuksien palauttaminen tuotantoalustalle onnistuu tällöin minuuteissa – ei tarvitse odotella tietojen siirtoa varmistusalustalta tuotantoalustalle.

> Lataa PDF-esite