Muut dokumentit

Uutiskirje 11/2016

Tervetuloa MultiComin tuoreen teknologiauutiskirjeen pariin.

Voit tilata MultiComin uutiskirjeen sähköpostiisi tästä linkistä.


Dell EMC: Elastic Cloud Storage

Julkinen pilvi on tehnyt objektitallennuksen meille kaikille tutuksi. Sovelluskehittäjät ovat ottaneet sen omakseen ja huomanneet kuinka objektitallennuksen keinoin koodirivien määrää saadaan pienenettyä merkittävästi.

Objektitallennuksen käyttökohteita ovat myös kaikki ei-aktiiviseen dataan liittyvät säilytyspalvelut; pitkäaikaisvarmistus ja –arkistointi sekä muut mahdolliset. Sen operointi ja hallinta on äärimmäisen yksinkertaista. Dell EMC ratkaisu objektitallennukseen on Elastic Cloud Storage.

Lisätietoja: https://www.emc.com/en-us/storage/ecs/index.htm


Oracle: DIVA CSM

Digitaalisen videomateriaalin määrän kasvaessa sen hallinta asettaa uusia haasteita. DIVA CSM (Content Storage Management) yhdistettynä StorageTek SL150 nauhatallennukseen (DIVA 150c) tarjoaa skaalautuvan (196TB – 1.9PB) ja kustannustehokkaan CSM-järjestelmän.

Lisätietoja: https://multicom.fi/wp-content/uploads/2017/11/oracle_diva_datasheet.pdf

Lisätietoja: https://multicom.fi/wp-content/uploads/2017/11/diva_150c_presentation.pdf


NovaStor: NovaBackup Network

NovaBackup Network on uusi kustannustehokas ja suorituskykyinen varmistusohjelmisto pienempiin Windows- sekä virtuaaliympäristöihin (Hyper-V ja VMware). Ratkaisu tukee viimeisimpiä Microsoft teknologioita (Exchange 2016, Hyper-V 2016, Sharepoint 2016 ja Server 2016).

Network-versio tarjoaa edullisen palvelinkohtaisen hinnoittelun rajoittamattomalla suoritin- ja tallennuskapasiteetilla sekä keskitetyn hallinnan ja tuen yleisimmille tallennusmedioille (levy, nauha jne.).

Lisätietoja: http://novabackup.novastor.com/data-backup-products/network-backup/


Fujitsu: ETERNUS CS800 S6

ETERNUS CS800 -tiedonsuojausratkaisu tekee varmuuskopioinnit levylle säästäen jopa 95% tallennustilaa ja merkittävän osan kustannuksia. Se yhdistää skaalautuvuuden ja suorituskyvyn ainutlaatuiseen laajennettavuuteen.

Integroinnin ja optimoinnin ansiosta ratkaisu on helppokäyttöinen, tehokas ja tarjoaa mm.
· Tehokkaan deduplikointisuhteen (inline)
· Replikointilisenssit osana ratkaisun hintaa
· Laajan ohjelmistotuen, mm. VEEAM, Veritas, Commvault
· Laajenemisen sopivin portain asiakkaiden tarpeiden mukaan

Lisätietoja: http://fujitsu.fi/eternus


Commvault tukee siirtymistä pilvipalveluihin

Commvault vahvistaa asemaansa johtavana pilvialustojen datan hallintaratkaisujen toimittajana julkistamalla lisäominaisuuksia Amazon AWS -ympäristöjen hallintaan ja tietokantojen varmistamiseen sekä Oracle ja Azure -ympäristöjen sovellusten ja työkuormien varmistamiseen, migraatioihin ja suojaamiseen.

Nämä lisätyt ominaisuudet tekevät Commvaultista tiedonsuojauksen ja – hallinnan toimijan joka voi tuottaa laajimman tason pilvipalvelustrategian asiakkaille, tukien yli 25 julkista pilveä.

Lisätietoja: http://documentation.commvault.com/commvault/v11/article?p=new_features/new_features1.htm


Commvault: OpenStack varmistus ja palautus – ennakkotietoa ominaisuuksista

Voit hyödyntää Virtual Server Agenttia (VSA) crash-consistent varmistuksiin Windows ja Linux OpenStack instansseista ja imageista sekä niiden täysiin palautuksiin. Ympäristöistä voi tehdä full-, incremental-, differential- tai synteettisiä varmistuksia.

Commvaultin ratkaisu toimii Red Hat ja Mirantis OpenStack jakeluissa mukaan lukien Kilo-, Liberty- ja Mitaka-versiot ja tukee Kilo-version ominaisuuksia.

Lisätietoja: http://documentation.commvault.com/commvault/v11/article?p=products/vs_openstack/c_vops_overview.htm


MultiCom: Uudet, ystävällisesti hinnoitellut palvelutuotteistukset, mm. Hoivapalvelu ”Höyhen”

MultiCom on tuotteistanut uusia, edullisesti hinnoiteltuja palvelupaketteja:

Hoivapalvelu ”Höyhen” – Uusi tapa hoitaa varmistuksia ja palautuksia

Tallennusympäristön Tuki – Neljännesvuosisadan kokemuksella

Tallennusympäristön kartoitus – Kattava, toimittajariippumaton analyysi mahdollisista kehityskohteista ja/tai riskeistä.

MultiComin Espoon toimisto on muuttanut uusiin tiloihin osoitteeseen Lars Sonckin kaari 14.

Lisätietoja: https://multicom.fi


Hitachin Enterprise Cloud tuo pilvipalvelun maan tasalle ja jokaisen ulottuville

Käyttövalmis HEC-ratkaisu sisältää valmiit palvelukuvaukset, tarkoitukseen sovitetun laitteiston ja ohjelmiston sekä palvelut. Tämä nopeuttaa ja helpottaa oman tai hybridipilven käyttöönottoa ja takaa kustannustehokkuuden. Samalla käyttöliittymällä valitset palvelun joustavasti omasta tai julkisesta pilvestä kuten esimerkiksi Amazon.

Lisätietoja: http://www.mynewsdesk.com/fi/hds/news/hitachi-enterprise-cloud-tuo-pilvipalvelun-maan-tasalle-ja-jokaisen-ulottuville-194240


Veritas: Aiheuttaako jatkuva datamäärän kasvu haasteita organisaatiossanne?

Tyypillisesti datasta n. 80% on strukturoimatonta josta 14% on liiketoiminnalle tärkeää, 32% tarpeetonta ja 54% ns. pimeää dataa, jonka arvoa ei osata määritellä.

Tiedätkö mitä ja kuinka paljon dataa on, kuka tietoa käyttää ja kenellä on pääsy tietoon? Entä mitkä ovat varmistusten kustannukset ja toimivatko ne? Oletko huomioinut 2018 voimaantulevan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR)?

Veritas Data Insightin ja arkistointiratkaisumme avulla saat paremman näkyvyyden dataan ja pystyt paremmin hallitsemaan sitä.

Lisätietoja: https://www.youtube.com/watch?v=dt8HRRVtOAs
Lisätietoja: http://info.veritas.com/databerg_report
Lisätietoja: https://www.veritas.com/product/information-governance/data-insight.html


Novastor: Flash Re-orderingilla salamapalautuksia Tiedossa

Novastorin NovaBackup Datacenter (ent. HiBack) on ratkaisu suurten ympäristöjen datamassojen erittäin nopeaan varmistamiseen.

Tiedossa lähes kahdenkymmenen petatavun ja 320.000 varmistustyön kuukausiurakka hoituu HiBack ohjelmiston ja Oracle/StorageTek –nauharobottien avulla.

Tiedon ajatusten pohjalta kehitettiin varmistusohjelmistoon flash –teknologiaa hyödyntävä välitallennus, jonka avulla varmistustyöt optimoidaan äärimmäisen nopeaa palautusta varten. Tällä on huomattava vaikutus erityisesti DR –palautuksiin jotka ovat parhaimmillaan jopa kymmenen kertaa nopeampia.

Lisätietoja: sales(at)multicom.fi